BEWEGING
 

Bewegen is belangrijk in je dagelijks leven. Beweging geeft je een fit, energiek en gezond gevoel. Als je genoeg beweegt, slaap je  lekkerder en sta je ’s ochtends fitter op. Door op een juiste manier te bewegen kun je veel ziektes voorkomen en of bepaalde lichaamsklachten verlichten en zelfs verhelpen.

 

Je weet dat je iets aan beweging moet doen, maar je weet niet hoe je op de juiste manier je lichaam kunt trainen. Vaak ontbreekt de motivatie. Middels een bewegingsplan coach ik (John) jou hoe je op een verantwoorde manier je lichaamsspieren kunt trainen en bewegen waarbij je in een korte tijd het verschil al merkt en voelt. Hierdoor raak je vanzelf gemotiveerd en vinden we samen de beste manier om jouw lichaam fitter, energieker en gezonder te maken. 

           
           VOEDING
 

Je gezondheid begint van binnenuit.
Voeding bepaalt voor een zeer groot deel hoe we ons voelen en hoe we functioneren in het dagelijks leven. 

 

Middels een stappenplan coach ik (Bianca), jou hoe je op een gezonde, verantwoorde en leuke manier je eetgedrag kunt veranderen. Uitgangspunten zijn daarbij jouw leefstijl en smaak. Samen vinden we een balans voor een gezonde levensstijl die makkelijk is vol te houden. Geen streng dieet dus, maar genieten van gezonde en vooral lekkere voeding. Hierdoor krijg je meer energie en ga je beter in je vel zitten.

 

 
BEWUSTWORDING
 

Ons programma is vooral gericht op bewustwording en een duurzame positieve verandering in jouw  leven. Zodat de resultaten blijvend zijn, je motivatie aangeboord blijft en je met voldoening je nieuwe leefstijl naleeft. Je ontdekt samen met ons wat voor jou goed werkt en wij reiken jou hiervoor de tools aan.  Jij bent de ontdekkingsreiziger en wij zijn graag jouw gids!

Wij, John en Bianca, hebben elkaar bijna 25 jaar geleden leren kennen in het pand waar wij nu gevestigd zijn. Behalve onze liefde voor elkaar delen wij ook samen onze passie voor beweging, voeding en coaching. Met onze studies, kennis en jarenlange praktijkervaring die we in de afgelopen jaren hebben opgebouwd willen wij jou coachen bij een levensstijl die jou energieker en gezonder maakt en laat voelen.

Wij geloven dat als jij beter in je vel zit jouw levenswensen en doelen vanzelf op je pad komen.

Over ons

Beleef het stappenplan

Vergoeding zorgverzekeraars

Zorgverzekeraars hechten er veel waarde aan als jij een gezond en energiek leven leidt. Als je lekker in je vel zit ben je minder vaak ziek en is de kans op leefstijlgerelateerde ziektes zoals diabetes en burnout vele malen lager. Dit is de reden dat onze beproefde aanpak door veel zorgverzekeraars vergoed wordt. Vraag ons om meer informatie.