BODY APK

Vooraf aan de afspraak is het verstandig om 1 uur van tevoren niet te eten en te drinken. De afspraak  geschiedt in een aparte ruimte die de privacy waarborgt . We beginnen met een aantal vragen o.a. de PARQ lijst, om een goeie nulmeting te krijgen en de uitslagen na de meting goed te interpreteren.

 

Daarna gebruiken we de Body Composition Analyzer en meten we in 30 seconden:

  • je algehele vetmassa,

  • spiermassa te verdelen in de linker en rechterzijde van je lichaam,

  • je water -, proteine huishouding,

  • je heup taille verhouding,

  • de kwaliteit van je botmassa en nog veel meer.

 

Hiervan krijg je een overzichtelijk  rapport om mee naar huis te nemen. Maar eerst legt  John je in begrijpelijke taal uit wat het rapport en de analyse precies voor jou inhoudt. Zou er een reden zijn voor een verdere analyse, dan krijg je een formulier mee voor je huisarts.

 

De Body APK is erg belangrijk omdat deze een grondig beeld geeft van je huidige gezondheidsstatus. En als je aan je gezondheid wilt werken dan is het belangrijk om je op de juiste aspecten te richten. Gezondheid begint immers van binnen uit.

 

Meld je ook online aan en ontvang nu € 25 starterskorting
Levensveranderende resultaten

Jan Verduin (36)

 

Doordat ik de Body APK heb laten doen, ben ik veel meer te weten gekomen over hoe het met de gezondheid in mijn lichaam is gesteld.Door John zijn expertise en goede uitleg ben ik mij bewuster geworden over hoe ik goed kan zorgen voor mijn lichaam. Je gezondheid begint immers van binnen uit.

 

 

Je ontvangt direct na afloop een persoonlijke rapportage, toelicht en aanbevelingen

49,-

Dit pakket

wordt vergoed door de zorgverzekeraar

Success! Message received.